De Danseglade


Rune Rudberg

Hadde ikke stor tro på seier

På forsiden akkurat nå

Rune Rudberg Band var ventet på sommerbesøk i forbindelse med spillejobb på Sørlandet. Sola skinner fra skyfri himmel da den nystrøkne band bussen til Rune Rudberg Band ruller opp i gardstunet vårt.

Rune og gutta tar plass, og med seg har han den gjeve Gullsko prisen som plasseres midt på bordet. Det synlige beviset glinser i sommersola – en pris som Rune og bandet hans er skikkelig stolte av.

– Det å bli nominert til priser er alltid stas, men vi hadde ikke store troa på våre vinnersjanser, da vi er veldig bevisste på å ikke mobilisere på sosiale medier slik mange andre band og artister gjør for å sanke stemmer. Vi har vel aldri hatt helt sansen for den type vervekampanjer, så om vi skulle vinne følte vi det ville være på et mer ryddig og fortjent vis.

Rune Rudberg Band består av:
Rune Rudberg – vokal
Egil Brattås – gitar
Tor Brasetvik – bass
Ketil Fog – trommer
Bjørn Teig – tangenter

Les mer i september utgaven av De Danseglade

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også