De Danseglade


Erik Llihm (3)

Endelig er vi sammen

På forsiden akkurat nå

Kjærlighet forent med sang og musikk, glede og mye latter på scenen og privat. Erik Lihm og Ann-Cathrine Wiklander har funnet tonen sammen, både profesjonelt og privat. To lange musikkliv, Erik med 20 års fartstid i Vikingarna og Ann-Cathrine som på 90- tallet gjorde suksess på Svensktoppen med «Kärleken». Og «kärleken» er fortsatt en hit for Ann-Cathrine. Begge er de velkjente navn i dansebandverdenen.
De Danseglade har tidligere presentert Erik Lihms sitt lange og spennende musikkliv. Spesielt kan vi minnes da Erik sammen med Vikingarna gjorde TV i USA med Elvis sitt kor Jordinaiers framfor 50 millioner TV tittere, og den store musikkopptreden for Dronning Silvia på hennes 50 års dag. Erik har opplevd det aller største i dansebandverdenen som musiker. Vikingarna solgte over 12 millioner plater.

Her er låt med de to;

Det var tidlig i 2012 at Erik Lihm av en slump via Facebook traff Ann-Cathrine. Sommeren 2012 møttes de ansikt til ansikt. Nå ville de arbeide sammen om musikken. Men de fant mer enn tonen i deres selvkomponerte program «Äntligen är vi tillsammans».
Tenk sier Ann-Cathrine til DD; Vi har gjort mange av de samme tingene, og spilt på de samme stedene, vært med på «Allsång på Skansen» og «Bingolotto», og det er egentlig rart at vi ikke har samarbeidet før. Vi er nå ti log med et par privat.
I Malung sist sommer opplevde et feststemt publikum deres kjærlighet forent med sang og musikk, glede og mye latter. Back stage setter Ann-Cathrine ord på kjærligheten dem imellom;
– Vi forsøker og treffes så mye som mulig. Han bor i mitt hjerte. Erik stemmer i;
– Vakker musikk oppstod på alle plan da jeg traff Ann-Cathrine. Hun bor i mitt hjerte!

Les resten av artikkelen i De Danseglades februarutgave

Fakta Erik Lihm
Født: 18. mai 1949
Bor: Karlstad i Vämlands län
Yrke: Heltidsmusiker
Hovedinstrument: Tangenter
Artistsamarbeid: Vikingarna, Erik Lihms, Kerstin Forslund, Ann-Cathrine Wiklander

Fakta Ann-Cathrine Wiklander
Født: 4. juli 1958
Bor: Sollefteå
Yrke: Spesialsykepleier, Artist
Instrument: Sanger
Artistsamarbeid: Erik Lihm

Sven Erik Vesse

Les også