De Danseglade


Kjendisdanser. Skuespiller og motivator

Drømmer og nederlag for Jarl Goli

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Etter deltakelse med hederlig plassering for sympatiske Jarl Goli i siste sesong av Skal Vi Danse, må vi nesten spørre denne mannen som har gjort så mye forskjellig i sin karriere:

Har du noen drømmer?

– Jeg drømmer om å få en fast godt betalt jobb, der jeg ikke trenger å være frontfigur, og der jeg kan bruke min erfaring og hjelpe andre til å få frem talentene sine. Det kan godt være gjennom en kulturleder stilling. Jeg er mer kompetent nå enn for ti år siden, og ikke minst mer ærlig. Jeg har lært the hard way, lært noe om hvordan man kan snu nederlag til seier. For jeg har gått på mine smeller, og har måttet ta ansvaret selv. At jeg har klart å snu disse tingene til noe positivt, kan også hjelpe andre.

Jarl Goli fikk gjennomgå etter sommershowet i Stavern sist sommer. Showet ble tatt av plakaten etter kort tid.
– Jeg lærte meg noe om hvordan media kan forsterke en sak, men jeg var ikke flink nok, det innrømmer jeg. Anmelderne hadde rett, men jeg ble lei meg av at de ironiserte over Portveien 2 med terningkast 2. Men jeg må også nevne at jeg jo fikk bra kritikk av noen. Dagbladet så generalprøven av mitt sommershow og ga meg 4 helsider. De så innholdet og de så hva jeg faktisk leverte; Et ironisk spark på kjendishoreriet og vår tids dobbeltmoral. Sexifisering og kåte journalister på desken eller bakrommet. Det var tøft, og jeg var forbanna over at VG slo saken opp uten selv å ha sett forestillingen. Men hotell Wassilioff bruker jeg ikke mer tid på. Stavern fortjener alltid det beste og hotellets direktør tar jeg med meg i standup.

Det blir ingen rettsak?

– Nei, hotellet har 2 stjerner. Det rekker.

Les hele artikkelen i november nummeret av De Danseglade
Tekst: Dag Mangseth
Foto: Svein Bringsdal – TV2

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også