De Danseglade


De Danseglade forside aboside

De Danseglade - les siste nummer gratis

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Så er årets andre utgivelse i postkassene til våre abonnenter. I alt fem numre, i tillegg til planleggingskalenderen for hele året, er det du får som abonnent av De Danseglade. Alt dette for 369,- pr år. Benytt lenke lenger ned i artikkelen for å bestille abonnement du også.

De Danseglade har tatt til orde for en dugnad, og det er uansett ikke tiden for å ligge på latsiden. Vær med å dra bransjen oppover. Ta med deg venner på fest eller dansekurs, snakk om hvor artig det er å danse, på jobben. Noen av oss som er glad i dansekultur er litt forsiktig med å snakke for høyt om danseband og dansefester utenfor miljøet. Det er så mange som har meninger om dem, at vi kanskje ikke tør? Om du er blant disse, gjør noe med det – bli med på en folkebevegelse og få folk ut på dansegulvet. Det er en god gjerning, med mange gode ringvirkninger.

De Danseglade har god vind i seilene om dagen og nettsidene våre, alle fire, opplever gode besøkstall. Det er også gledelig at vi har blitt mange flere som fremover skal levere stoff og holde sider og magasin oppdatert. Og da snakker vi i en større bredde enn før. Dans er mye, men dansegleden er gjerne felles.
I denne utgaven kan du bli med oss på salsakurs i Bergen. Vi har også møtt ei sterk jente i Fredrikstad, som danset seg tilbake til livet, om enn ikke på dansegulvet – men på ei stang. Poledans er mer og mer populært, og historien hennes er sterk.
DD2_14 omslag.inddFå med deg den og alt det andre vi har på menyen denne gangen, og for ikke å glemme – Gullskoen. Alle de nominerte er klare, og spenningen er stor for mange. Vi har mer enn 35% flere stemmer i år enn i fjor, det vil si at når vi nå går i trykken har mer enn 2500 stemmer kommet inn.

Les DD gratis
Som et prøveprosjekt lanserer vi nå muligheten for at du kan lese De Danseglade gratis direkte fra våre nettsider – på pc, iPad eller telefon. Klikk på forsiden av bladet for å komme videre.

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også