De Danseglade


De Danseglade 1401

De Danseglade for deg som er glad i dansekultur

På forsiden akkurat nå

Vi er snart i gang med aprilnummeret av De Danseglade. Første nummer kom i februar, og våre abonnenter får bladet rett i postkassen fem ganger i året. Leserne kan glede seg over 60 fyldige sider med dansestoff, DDGuiden, reportasjer og intervjuer.

Vi hyller selvsagt de store jubilantene Ole Ivars. Erik Lihm har funnet seg både en duo partner – på scenen og privat. Vi stiller eks Vagabond noen spørsmål om hvorfor de valgte å svikte alle arrangørene ved å legge bandet på is, over natta.

Vi har tjuefem stedsanmeldelser, anmeldt de siste utgivelsene fra norske danseband og countryband.

Vi følger et ungt par på sitt første dansekurs, og vi har fortsatt å stille ubehagelige spørsmål til norske bransjefolk. Denne gangen spør vi om elektronisk hjelp på scena er gangbart. Eller musikk på boks om du vil – er dette veien å gå for norske band, eller er det juks?

Alt dette og enda mer finner du i bladet som er på vei ut til våre lesere nå – abonnerer du ikke – klikk på banneren under!

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også