De Danseglade


PK_video

DD anmelder video: PK - Slik ho er

På forsiden akkurat nå

Så er vi klare for en ny video. Denne gangen fra PK. Anmeldelsen under har fra vår side to parametre, den tredje terningen er det dere lesere som kaster. Liker du videoen trykker du “liker” i toppen av saken, så enkelt er det. Dette vil være med å påvirke den endelige scoren som videoen får.
Tittel: Slik ho er
Artist: PK & Dansefolket

Melodi og tekst
Låten er tittelsporet på den nyeste plata til PK & Dansefolket.. Melodien er skrevet av Eirik Molnes Husabø og teksten er signert PK Støbakk. Denne låten er nok et bevis på et perfekt samarbeid dem to i mellom. Teksten er en vakker kjærlighetserklæring. Den er dyp og man føler den kommer fra hjerte. Det handler om empati, trygghet til åpenhet og respekt. PK setter fine ord på den tilliten man blir vist, når ens kjære åpner seg for deg og det inderlige ønske man har om å kunne støtte og trøste.
Ja teksten handler rett og slett om gjensidig, naken og ubarbert kjærlighet.
Melodien er nydelig den også og den utfyller teksten på en fin måte. Låten er bra arrangert. PK fremfører teksten på en følsom og god måte. Vokalen er tydelig og helheten låter fint i øret. Øret fanger opp partier med vare toner fra tangenter og strenger. Nydelig.
Terningkast: 6

 

Vurdering av video
Dramatiseringen av låten, er heldigvis gjort enkel. Teksten har et så tydelig budskap, at det er unødvendig med en mengde spesialeffekter. Vi får se ho, slik ho er for alle, men ikke «Slik ho er» for han… PK synger til henne, samtidig som vi, lytterne, fanger historien og gjør den til vår egen.
Det er ikke bare teksten som er ærlig og nær… Personene i videoen, er også filmet på kloss hold. Noe som forsterker oppfattelsen av oppriktighet.
Her er det ingenting som blir skjult bak effekter og staffasje. Det du ser er det du får.

Helge Jørgensen, er mannen bak kamera og regien. Trond Eriksen, står for klipp og tilrettelegging.

Terningkast 5

 

Du gir din stemme ved å klikke «liker» i toppen av saken.

Ann-Heidrun Ruud

Les også