De Danseglade


Pegasus video

DD anmelder video: Pegasus "Head go pop"

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Så har vi igjen funnet frem til en dansebandvideo vi syntes vi burde se nærmere på. Vi har som vanlig med to parametre i våre anmeldelser. Den tredje er det du som leser som påvirker. Det gjør du ved å LIKE artikkelen i bunnen. Jo flere likes, jo høyere score!

Tittel: Head go pop
Artist: Pegasus

Melodi og tekst
«Head go pop» er første spor på deres nyeste album, «Forandringer». Låten er skrevet av Ronny og Tommy Nilsen, altså ingen forandring i så måte. Nytt i Pegasus, er doblingen av den faste besetningen. De nye er: Geir Hilsen på slagverk og Odd Arne Sørensen på tangenter.
«Head go pop», er en forandring i seg selv, i og med at Pegasus vanligvis skriver sine tekster på norsk. Melodien er en fengende, dansevennlig poplåt.
Teksten har et refreng som er lett å lære og man synger med uten å tenke over det. Tema i teksten, er ikke nytt. Klar for kjærlighet, som alltid. Forandringen jeg fanger, ligger i humøret. Her er det ingen kjærlighetssorg, bare smil og glede.
Alt i alt en gladlåt med smitteeffekt.
Terningkast: 5

ABO promo

Vurdering av video
Videoen er blottet for spesialeffekter. Ganske enkel Pegasus på øvelse i et noe shabby lokale. Uavhengig av omgivelsene, formidler de noe viktig, nemlig spilleglede. Det er fire smørblide karer med glimt i øyet.
Terningkast 4

Ann-Heidrun Ruud

Les også