De Danseglade


Pegasus video

DD anmelder video: Pegasus "Head go pop"

Storås 2019
Vårdansen 2019
På forsiden akkurat nå

Så har vi igjen funnet frem til en dansebandvideo vi syntes vi burde se nærmere på. Vi har som vanlig med to parametre i våre anmeldelser. Den tredje er det du som leser som påvirker. Det gjør du ved å LIKE artikkelen i bunnen. Jo flere likes, jo høyere score!

Tittel: Head go pop
Artist: Pegasus

Melodi og tekst
«Head go pop» er første spor på deres nyeste album, «Forandringer». Låten er skrevet av Ronny og Tommy Nilsen, altså ingen forandring i så måte. Nytt i Pegasus, er doblingen av den faste besetningen. De nye er: Geir Hilsen på slagverk og Odd Arne Sørensen på tangenter.
«Head go pop», er en forandring i seg selv, i og med at Pegasus vanligvis skriver sine tekster på norsk. Melodien er en fengende, dansevennlig poplåt.
Teksten har et refreng som er lett å lære og man synger med uten å tenke over det. Tema i teksten, er ikke nytt. Klar for kjærlighet, som alltid. Forandringen jeg fanger, ligger i humøret. Her er det ingen kjærlighetssorg, bare smil og glede.
Alt i alt en gladlåt med smitteeffekt.
Terningkast: 5

ABO promo

Vurdering av video
Videoen er blottet for spesialeffekter. Ganske enkel Pegasus på øvelse i et noe shabby lokale. Uavhengig av omgivelsene, formidler de noe viktig, nemlig spilleglede. Det er fire smørblide karer med glimt i øyet.
Terningkast 4

Ann-Heidrun Ruud

Les også