De Danseglade


Kjetil_norfjeld video

DD anmelder video: Christiania "Bare for deg og meg"

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Så har vi igjen funnet frem til en dansebandvideo vi syntes vi burde se nærmere på. Teksten gjorde at Kjetil Nordfjeld vant Gullskoen 2013 som årets tekstforfatter. Vi har som vanlig med to parametre i våre anmeldelser. Den tredje er det du som leser som påvirker. Det gjør du ved å LIKE artikkelen i toppen. Jo flere likes, jo høyere score!

Tittel: Bare for deg og meg
Artist: Kjetil Nordfjeld & Christiania

Melodi og tekst
Kjetil Nordfjeld, har skrevet tekst og melodi til denne vakre balladen. «Bare for deg og meg», er en fin kjærlighetserklæring, noe tittelen også røper. Det gjelder å leve i øyeblikket og ta vare på hvert sekund.
Melodien er behagelig å høre på og arrangementet er veldig bra. Tydelig vokal og fine instrumentale partier. Kjetil Nordfjeld har en flott stemme og Christiania består av flinke musikere. Denne låten passer i båsen: «gode låter, uansett sjanger».
Den er med på samleplata «15 år», fra 2012.
Terningkast: 5

Vurdering av video

Videoen har noe rolig over seg. Den er like behagelig å se på, som låten er å høre på. Vakker natur, sol og sjø. Senka puls og senka skuldre, klippet sammen med bilder av Christiania og en gitarspillende Kjetil. Effektene er enkle, men virkningsfulle, for man sitter igjen med en god følelse etter videoen er slutt. Produsert av Norvid as, v/Kjetil Nordfjeld

Terningkast 5

 

Ann-Heidrun Ruud

Les også