De Danseglade


Holmsve_te krampa tar oss

DD anmelder: Holmsve "Te krampa tar oss"

På forsiden akkurat nå

Trønderbandet, Holmsve, er et danseband med lange tradisjoner og med flere plateutgivelser. «Te krampa tar oss», er nr åtte i rekka. Mon tro om tittelen er et løfte? Krampe eller ikke, gutta spiller god dansemusikk, så risikoen for senestrekk og våte t-skjorter er stor. Swinglåtene er i overtall og dansefoten går av seg selv.

Jeg har valgt meg fire favoritter:

«En mann i ditt hus», er en god danselåt med norsk tekst av Joar Petter Holmsve. Refrenget er lett og man synger med helt automatisk. Arrangementet «låter country», med mye bra gitarspill.

«Et lite hus inntil veien», er en kjent låt av Christina Linberg. Her får vi Holmsves versjon av denne fine dansemelodien. Refrenget sitter fra før, så her synger man med fra starten.

«Kjæresten har nettopp fløtta ut», er en spretten, countryinspirert danselåt. Et fint arrangement som klinger godt i øret.

De Danseglade kaster terning på to parametre – lyttbarhet og dansbarhet. Les hele anmeldelsen i De Danseglades septembernummer. Bestill abonnement på den røde knappen på toppen av siden.

Ann-Heidrun Ruud

Les også