De Danseglade


Teddybears Video

DD anmelder Teddybears video "Du er blitt så lik far din"

På forsiden akkurat nå

Så har vi igjen funnet frem til en video vi syntes vi burde se nærmere på. Vi har som vanlig med to parametre i våre anmeldelser. Den tredje er det du som leser som påvirker. Det gjør du ved å LIKE artikkelen. Jo flere likes, jo høyere score! Videoen ser du nederst i saken.

Tittel: Du er blitt så lik far din
Artist: Teddybears

Anmelder: Ann-Heidrun Ruud

Låten er fra plata Trollmann med bil, gitt ut i 2013. Tekst og melodi er skrevet av Teddybears egen gitarist, Jan Holberg.
Melodien er en spretten låt i skikkelig rockabillystil, som hentet direkte fra femtitallet. Gitaren spiller den musikalske hovedrollen og sammen med bass og slagverk, er de til stor glede for dansefoten.
«Du er blitt så lik far din», sier noe om å møte seg selv i døra. De voksne kritiserer de unge for de samme tingene, blant annet musikksmak og hårsveis. Slik har det vært og slik vil det bli. Humor er en viktig ingrediens i musikken til Teddybears og den virker. Man blir glad av å høre på dem.
Terningkast: 5

Vurdering av video
Her får vi en film full av tidsriktige effekter. Flotte biler og stilige antrekk fra en tid som var. Swingskjørt, brylkrem og tøffe typer. Når deler av filmen vises i svart – hvitt, er det som man reiser i tid.
Videoen er en perfekt stemningsskaper som setter dansefoten i gang og får frem smilet hos de fleste.
Produsert for Tylden & Co som har rettighetene til bilde og lyd.
Kamera og regi: Helge Jørgensen og Vidar Enerud
Klipp: Daniel James Aadne
Terningkast 5

Ann-Heidrun Ruud

Les også