De Danseglade


Dansebandet

Dænsebændet hass Arnstein

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Så folkelig var navnet i den spede begynnelsen av Dænsebændets historie, for mer enn trettitre år siden. Nå har bandet satt seg og er en godt etablert stabil gjeng, som er aktuelle med ny plate.
– Selv om vi har trappet ned reisevirksomheten, så ønsker vi å holde det gående med god dansemusikk så lenge markedet er der for oss, fortsetter Arnestin.
– Derfor tror vi det er viktig å kunne gi ut ny musikk for å holde tak i publikummet vårt. Vi er den samme besetningen på sjette året og tror vi har funnet det riktige aktivitetsnivået som alle føler seg bekvemme med, 15 -20 jobber i året. Dette tror jeg også er riktig i forhold til hvordan

Han far sjøl - Arnstein Tungvåg
Han far sjøl – Arnstein Tungvåg

markedet har endret seg siste årene. Konkurransen med live-musikk er blitt mye større. Alle nyskapninger med blant anna «Idol», «The Voice» og «Norske talenter» krever sin plass i markedet og vi ser at et av hovedproblemene for oss som driver med dansemusikk er å skaffe nok rekrutering til vår bransje.
Derfor er det viktig at det kommer noen nye input til enhver tid i form av nye utgivelser.

Dænsebændet anno 2014 (som de siste 5-6 årene)
Tommy Tungvåg – keyboards, kassegitar og sang
Svein Egil Bjørge – saxofon, trekkspill og keyboard
Kay Ronny Brobakken – trommer
Tommy Stensvold – gitar
Bjørn Aske – bass
Arnstein Tungvåg – sang

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også