De Danseglade


PK 2014 (3)

Cover fra PK

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Per Kristian Støbakk er en produktiv kar og leverer fjellstøtt mye egenprodsert materiale. Men for andre gang er han nå ute med coveralbummet Full Truck – det andre i rekken. Som vanlig er det Tylden & Co som gir ut PK sine plater og også denne gangen har de gitt PK frie tøyler.

PK 2014 (2)Det var ikke noe problem å godkjenne den nye «Full Truck 2», når det fremføres på en så ekte og uttrykksfull måte, forteller Tom Hovde i Tylden & CO.
Og når vi nå er midt i den flotteste festivaltiden, var det vel også et lite poeng både for artist og plateselskap at albumet var tilgjengelig for festivalpublikummet. En kjærkommen variasjon, når beina er stive og smilet bredt etter noen dager på et dansegolv på en dansefestival.

Albumet er satt sammen av låter PK alltid har hatt et langvarig forhold til og ønsker å formidle til sitt publikum. På albumet er i alt fjorten perler (på en snor) av noen klassikere, toppet kanskje med Buck Owens «Together again».
– Det er lenge siden vi har hatt det så utrolig morsomt i studio som under innspillingen av denne platen. Alle innvolverte hadde en eller annen historie rundt hver låt og latteren runget mer enn en gang under innspillingene, forteller PK.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også