De Danseglade


Contrazt web

I studio og klar for siste innspurt

På forsiden akkurat nå

Gullskoenvinneren Contrazt, er igjen i studio om dagen, for å legge siste hånden på verket når det gjelder neste plateutgivelse.  Bandet har de siste årene etablert seg som et populært og folkelig band, med en stor tilhengerskare. Noe av varemerket er tospannet i front – Gro Anita og leif, som i tredje settet ofte gnistrer om kapp på scenen. Dansefolket har bandet høyt på listen, i tillegg til at bandet har en dynamisk prising som gir små arrangører mulighet for god musikk på scenen.

 

I disse dager er de i studio på Gjøvik, og David Foss ved Gjøvik Lydstudio er i samarbeide med kapellmesteren og låtskriver (for de fleste låtene) Leif Dybendal er med på å sette sitt preg og siste finish på det hele. En singel slippes om ikke lenge, men det neste albumet kommer ikke før på nyåret.

 

Gro Anita og Leif forteller til De Danseglade, at det er en kreativ og dynamisk situasjon det å lage musikk. Helt frem til det hele er tapet, kan det skje justeringer og tilpasninger både i tekst og melodi. En prosess gjerne hele bandet kan være med på.

Contrazt i studio 2014 WEB

– Her om dagen kom Roar Sagerud (trommis) med noen flotte innspill, som gjorde at gangen i en låt ble endret. Dette er en viktig prosess for musikken, samtidig som det er med på å gi hele bandet eierskap til låter og tilhørighet i bandet, sier Leif Dybendal og Gro Anita Johansen til De Danseglade.

Bandet har nå også to nye medlemmer i bandet – Connie Nordvall og Hans Olav Trøen.

 

Vi kommer tilbake med et lengre intervju med Leif Dybendal og Gro Anita Johansen i vårt neste nummer av De Danseglade.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også