De Danseglade


Anne WEB 2014 nye (4)

Askefast

På forsiden akkurat nå

Er det bestandig verdt det, spør vi Anne Nørdsti, når du står der sliten og svett etter siste økt. En lang dag med kjøring, rigging, tre eller fire sett på scena og klokka er kanskje halv to eller mer på natta.

– Uten unntak – helt klart. Hver eneste gang! Jeg tenker – fy fadern så artig det er. Klart man er sliten, og det er ikke alle jobber som er like artig. Men det skjer noe når første tone slås.

– Det er utrolig morsomt. Vi er så privilegerte som har et publikum som er så entusiastiske. I tillegg har jeg et fantastisk band og crew som trives veldig godt i lag.

– Jeg kan jo si at jeg trives godt på jobb, og kan skryte av at jeg har vært borte fra spilling bare èn gang på 15 år. Da var jeg helt uforskyldt også – satt askefast i London.

– Jeg har stått på scena med feber, og da det har vært dødsfall. Det skjer noe med deg når du står på scena og møter publikum. Man kan være sliten når man er ferdig med kvelden, og du kan væra så kjei at du ikke vet opp og ned, men det er en utrolig god følelse.

 

Plateaktuelle Anne, prater åpenhjertelig ut med De Danseglade. Praten flyter og latteren sitter løst.  Vi er innom mange temaer underveis i samtalen, danseband, mammarolle, bransjens fremtid og mye mer.

Foto:Asle Strand

Les mer om Annes nye liv i De Danseglades september utgave. Der kan du også se hele teksten til låta «Velkommen til livet» som Anne skrev til sønnen Kristian.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også