De Danseglade


Fossen (1)

Ansatte kjøper "Fossen"

På forsiden akkurat nå

Innenfor dansemiljøene meldes det om stagnasjon og nedgang, og i mange sammenhenger kvier arrangørene seg med å satse videre. Da er det med stor glede å konstatere at ved Målselvfossen Feriesenter går de ansatte hen og kjøper lokalitetene som rommer danserestauranten og tilstøtende bygg for å satse på dansemiljøet i Troms fylke. Karstein Hansen, Ewa Ratcozy, Viggo Larsen, Astrid Larsen, som ansatte og Tormod Berg, Harald Bye og Andre Reinholdsa, har dannet et aksjeselskap som heter Målselvfossen Restaurantdrift AS. For uten dans i helgene satser de på Countryfestival, pubkvelder og dansebandfestival. Oppgavene fremover er mange for å få hevet standarden på byggemassen. Det første blir å renovere toalettene, og et nytt dansegulv står også på planen. Dette er noe dansemiljøet i hele Nord Norge kommer til å sette pris på.
Så er det bare å håpe at satsingen blir vellykket.

Siste arrangementet de hadde var nest siste helga i mai, da det var duket for dansefest med Hilde & Gutta. Bandet stod for virkelig flott og variert dansemusikk. Bandet hadde en opptreden som satte folket i partystemning fra første stund. Når også lyden ble perfekt styrt av «Bjerkvik Lyd» var det bare å la seg rive med. Prisnivået var også meget bra.

Du kan lese anmeldelsen av arrangementet i De Danseglades juninummer.

Fossen drift (1)
Fossen drift (2)
Fossen drift (3)
Fossen drift (4)
Fossen (12)
Fossen (11)
Fossen (10)
Fossen (9)
Fossen (8)
Fossen (7)
Fossen (6)
Fossen (5)
Fossen (4)
Fossen (3)
Fossen (2)
Fossen (1)

Per Harry Sørensen

Hei! Jeg er journalist i De Danseglade, og har vært det siden 2005. Jeg er spesielt glad i å danse 60-talls-swing, men liker også tango, vals og samba. I dag er jeg pensjonert, bor i Narvik og driver et gartneri.

Les også