De DansegladeVi danset til Wizex og Lasse Sigfridsson på Tanumstrand

På forsiden akkurat nå

Den 27. april var det duket for dans til Wizex og Lasse Sigfridsson på Tanumstrand.
Lørdag den 27.april var det duket for danseaften på Tanumstrand og denne kvelden var det Wizex med gjestartist Lasse Sigfridsson (ex Lasse Stefanz). Wizex entret scenen kl.22.00 og spilte tre økter frem til kl.01.30. I andre økt fra kl.23.00 til 23.50 var Lasse Sigfridsson på scenen sammen med Wizex og det kom mange gode Lasse Stefanz låter, som han fremførte, samt låter fra hans CD. Dansegolvet var flittig i bruk hele kvelden og de rundt 500 gjestene storkoste seg til topp underholdning. Lasse sang også duett på flere låter med både Anna Skøld og Thomas Lindberg i Wizex. En meget fin og stemnigsfull dansekveld på Tanumstrand. Vi får håpe at også Lasse tar seg en tur sammen med Wizex til Norge når de kommer hit.
En stor takk takk til Tanumstrand for en velsmakende buffe. Draget Nøje som stod for underholdningen. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades juninummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Vagabond i Bergen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Sven Erik Vesse

Les også