De DansegladeVi Danset til Wizex i Eidsberg

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Vi Danset til Wizex i Eidsberg
Lørdag 13. april var det duket for den første danseaften i Kirkeby Grendehus med Romedal Dans og Musikk som arrangør. For første gang i Østfold og i Eidsberg Kommune hadde vi gleden av å få danse til det svenske bandet Wizex, som også har 40 årsjubileum i år. Dørene åpnet kl.19.00 og Wizex gikk på scenen kl.20.30 og holdt på til kl.01.15 med kun en pause på 30 minutter. Og de skuffet ikke de rundt hundre gjestene. Bandet showet på scenen og leverte god dansemusikk og dansegolvet var også godt i bruk hele kvelden, og det var en meget god atmosfære i hele lokalet. Litt synd for arrangøren at ikke flere hadde funnet veien til Kirkeby grendehus denne kvelden å høre og se dette svenske dansebandet live. Wizex spiller også på Tanumstrand den 27.april. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades juninummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

 

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Rune Rudberg og Stetzons i Fredrikstad

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Arnfinn Borge

Arnfinn Borge skrev for De Danseglade siden 2011 og frem til mars 2018. Han døde 18. mai, et stort tap for familien og de nærmeste, alle i bransjen generelt, og for De danseglade spesielt. Han elsket foto, danseband og dansbar musikk, og likte å danse. Arnfinns saker på dd.no lever videre, så gjør minnene. Takk for alt - hilsen redaksjonen i DD

Les også