De DansegladeVi danset til Vagabond og Ole Ivars på Storefjell

På forsiden akkurat nå

Den 15. til 17. februar var det på nytt dans høgt til fjells på Storefjell. Vi som var på der denne helga hadde det som vanlig kjempe fint. Været var flott, med sol fra nesten sky fri himmel, og utendørs lå det et løypenett som en bare kan drømme om; kilometer på kilometer med flotte oppkjørte løyper, både for små og store, noe som blei flittig brukt.
Mange hadde også kommet opp for å danse, også vi. Fredags kvelden var det Vagabond som skulle spille.
Denne kvelden fikk vi høre mange nye melodier, men også de mere kjente låtene kom etter hvert.
Fin og trivelig kveld i sammen med gutta i Vagabond.
Så var lørdagskvelden kommet og det var Ole Ivars sin tur. Presis kl 22.oo kom den første låten, og det varte ikke lenge før det krydde med folk på dansegulvet.Og gutta i Ole Ivars fikk folket med seg, det var sikkert.
Noen var også så heldig og fikk komme opp på sena og synge i sammen med dem.
Kvelden gikk fort, og klokken 02.oo var det klart for den siste dansen på Storefjell for denne gangen. Vi gleder oss allerede til neste gang. (Tekst og foto Asle Strand)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades aprilnummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Rune Rudberg Band & Kindbergs i Eidsberghallen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også