De DansegladeVi danset til Vagabond i Bergen

På forsiden akkurat nå

Lørdag 13. april var det igjen duket for dansegalla i regi av Bergen Dansebandforening. Som sist var det også denne gangen i samarbeid med Radisson Blu Royal Hotel Bryggen, i Bergen. Etter en litt dårlig dansegalla i høst, da det meste gikk galt, gikk det absolutt arrangørens vei denne gang. Arrangøren hadde denne kvelden ikke bare et, men to dansegulv som begge var gode å danse på.
Rundt 300 danseglade og feststemte gjester var møtt opp for å høre på, og danse til Vagabond. De blide og proffe gutta, hadde forresten sin første dansegalla i Bergen noensinne. Fra første til siste strofe var begge dansegulvene fulle av danseglade gjester. Stemningen og partyfaktoren var på topp hele kvelden. Bandet leverte den ene supre låten etter den andre. Her var noe for enhver smak, vakre ballader og friske rocka låter som fikk svetten til å renne. Publikum fikk hva de betalte for og vel så det.
Selv i pausene var dansegulvene godt fylt opp, dette takket være bandets egen pausemusikk. Undertegnede kan med hånden på hjertet si at dette var den beste pausemusikken hun noen gang har hørt. Her var en lett blanding mellom country og blues, noe det virkelig swinget av. Disse gutta vet akkurat hva publikum ønsker. Selv når Tommy Michaelsen, bokstavelig talt spilte skinnet av trommene, holdt stemningen seg oppe ved Hans Olav Trøens morsomme kommentarer.
Bergen Dansebandforening med Sven Erik Vesse i spissen, gjør en kjempeinnsats for at det danseglade publikum skal få oppleve god stemning, god musikk og godt dansegulv. Til høsten slår de virkelig på stortrommen, og trommer sammen til en formidabel dansekveld. Arrangøren flytter arrangementet tilbake til Framohallen, og tre band puss dj blir å oppleve denne høstkvelden i Bergen. Datoen for denne kvelden er satt til 19. oktober kl.19.00-02.00. Dørene åpnes kl.18.00 med dj, så her blir en kveld med masse musikk og dans ut i de sene nattetimer. Vestnorge, Hanne Mette m/band og Peter & Agneta/Thor Gørans vil bli å se på scenen.
Bergen Dansebandforening hadde tatt revansj fra forrige dansegalla, og virkelig fått swing på arrangementet. Takk for en kjempeflott dansekveld og et vellykket arrangement. (Tekst: Vibeke Eide, foto: Vibeke Eide og Bergen Dansebandforening)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades juninummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Stetzons på Rakkestad

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også