De Danseglade


Olavsdagen Greaker Foto Arnfinn Borge (5)

Vi danset til Rune Rudberg på Olavsdagene på Greåker

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Rune Rudberg Band åpnet dansen denne Olavsdagen i august, og Olavs Pub stod som arrangør. Bandet spilte opp klokken ni med to innlagte pauser, og holdt det gående til midnatt. Da måtte man avslutte siden dette var et utearrangement.
Rundt 220 gjester kom innenfor porten denne kvelden på Greåker, og publikum og fans koste seg ved langbordene og på asfalten foran scenen som ble brukt som dansegolv. Det var enkelte problemer med lyden i starten, men dette ble raskt ordnet. Rune Rudberg med band fremførte mange gode låter fra sin nye cd, og tok også med gode gamle Scandinavia låter.
Alt i alt en fin dansekveld med værgudene på dansefolkets side.

Les hele anmeldelsen og se våre terningkast i neste nummer av DeDanseglade

Olavsdagen Greaker Foto Arnfinn Borge (1)
Olavsdagen Greaker Foto Arnfinn Borge (2)
Olavsdagen Greaker Foto Arnfinn Borge (3)
Olavsdagen Greaker Foto Arnfinn Borge (4)
Olavsdagen Greaker Foto Arnfinn Borge (5)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Arnfinn Borge

Arnfinn Borge skrev for De Danseglade siden 2011 og frem til mars 2018. Han døde 18. mai, et stort tap for familien og de nærmeste, alle i bransjen generelt, og for De danseglade spesielt. Han elsket foto, danseband og dansbar musikk, og likte å danse. Arnfinns saker på dd.no lever videre, så gjør minnene. Takk for alt - hilsen redaksjonen i DD

Les også