De DansegladeVi danset til Rune Rudberg og Dænsebændet på Color Magic

På forsiden akkurat nå

Den 8. mars satte undertegnede med følge seg på nattoget fra Bergen til Oslo for å være med båten til Kiel. Nærmere 1658 gjester hadde bestemt seg for å være med på dansefot denne helgen. I lettere snøbyger la båten fra kai i Oslo med spente danseglade ombord.
Color Magic er et majestetisk skip med sin lange handlegate, flotte butikker og fine restauranter. Her burde det være mulig for alle å tilfredsstille shopping behovet, samt en sulten mage. De ansatte ombord er smilende og imøtekommende, og hjelper deg med det meste. Mulighetene på båten er mange, men med bare to dager ombord er det vanskelig å komme gjennom alt som finnes av aktiviteter og fornøyelser. Her finnes det kino, badeland med muligheter for spa, underholdningsshow og casino for å nevne noen. Men, denne helgen var det dans og danseband som stod i fokus.
Erik Forfod var også denne gangen konferansier, og gjorde en strålende innsats. Lørdags ettermiddag var det også Erik Forfod som stod for helgens musikk quiz. Dænsebandet og Rune Rudberg Band hadde før quizen hatt jam på skipets pub i handlegaten. Her var det stappfullt og topp stemning. Det var mange blide og dansende par i gaten. Det ble også musikalske innslag med Jane Bond og Steinar & Terje på denne turen. Noen av gjestene fikk også muligheten til å synge sammen med sine idoler.

Rune Rudberg Band fikk gleden av å åpne dansen på lørdagskvelden i en nesten fullsatt Show Lounge og han beviste at han er tilbake for fullt med sitt fantastiske nye band. Det vil bli plate slipp for den nye cd-en i juli, men vi fikk servert flere av de nye låtene begge kveldene. Rune Rudberg står frem som en meget dyktig låtskriver og artist, og musikk/danseglade kan bare glede seg til den nye cd-en. Den siste kvelden stod et jublende publikum foran scenen og ropte mere, når disse gutta avsluttet sitt siste sett.
Dænsebandet leverte, solide som alltid. Smilende og sprudlende fikk gutta fra Snertingdal virkelig fart på rocke-foten hos de danseglade gjestene. Man blir bare glad av å se og høre på Dænsebændet. Det er lett å synge med på kjente låter, noe publikum også gjorde.

En dame som ofte er å se foran scenen når Dænsebændet spiller til dans, er Guri Søndenå. Hun har vært fan av disse gutta siden 2004, og prøver å reise rundt for å høre og danse til sine idoler så ofte som mulig. Trofast står hun smilende foran scenen hele kvelden, og synger med på alle sangene. Musikken til Dænsebandet betyr veldig mye for henne, sier hun. Når forholdene ligger til rette for det er hun også å se oppe på scenen. Da synger hun låten «Varme og lengsel» sammen med bandets frontfigur, Arnstein Tungvåg.
Begge band var i strålende humør og sørget for topp stemning. Vi fikk virkelig oppleve et danse cruise som kan anbefales på det varmeste. (Tekst: Vibeke Eide. Bilder: Vibeke Eide og Arnfinn Borge)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades aprilnummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

 

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Anne Nørdsti og Lasse Stefanz i Hitrahallen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også