De DansegladeVi danset til Rune Rudberg Band & Kindbergs i Eidsberghallen

På forsiden akkurat nå

Lørdag 16.februar var det igjen duket for den årlige dansegallaen i Eidsberghallen og arrangør Ragnar Molstad var spent da det var første gang han hadde Kindbergs fra Sverige og den lokale helten fra Indre Østfold Rune Rudberg med band. Han var her første gang i 2004, da med Scandinavia.
Men frykten var ubegrunnet, det ble full klaff og topp underholdning for de rundt 450 gjestene, som storkoste seg.
Kindbergs åpnet gallaen kl.20.30 og deretter var det nonstopp frem til kl.0200. Det var også solgt mange forhånds billetter så allerede tidlig på kvelden måtte arrangøren avvise folk i døra. Rune fremførte også en del Scandinavia låter i tillegg til flere nye. Kindbergs hadde også en del nye låter fra deres siste VD med på kveldens repertoar.
En meget vellykket dansegalla i Mysen. En stor takk til arrangør Ragnar Molstad og hans team ifra Mysen Fotball for et flott arrangement. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge).

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades aprilnummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Hanne Sørvaag: Viktig å være bevisst hva man vil være med på

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også