De DansegladeVi danset til Pegasus på Rosenkrantz i Bergen

På forsiden akkurat nå

15. og 16. februar var det liv på Glade Rosenkrantz da de fire gutta fra Pegasus stod på scenen denne helgen. Glade og feststemte gjester fikk nyte masse god musikk, og danse til fengende rytmer.
Selv om det var en god miks av snø, vind og regn i Bergen denne helgen, ble man bare i godt humør når Tommy, Ronny, Odd Arne og Geir stod på scenen og strålte om kapp.

Gullskoen promo feb 2012 liten i tekst1 Vi danset til Ole Ivars og Steinar Engelbrektson i Ålesund
Ja, disse trivelige gutta klarte virkelig å få varmen i det vestlandske dansepublikummet. Selv de mest energiske danserne fikk testet kondisen disse to kveldene. Det ble i trangeste laget på gulvet utpå lørdagsnatten, men dette satte ikke noe stopper for stemningen og partyfaktoren.
Lyden var klar, fin og passe høy. Bandet tok oppfordringer og spilte låter som publikum ønsket seg. Når det i tillegg er dyktige bartendere, blide og flotte vakter, kan ikke kveldene bli annet enn super. Totalt sett en flott dansehelg med mange fine opplevelser. (Foto: Anne Karin Eikeland, tekst: Rino Johansen)

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Ole Ivars og Steinar Engelbrektson i Ålesund

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også