De DansegladeVi danset til Martinez på Stena Saga

Letohallen
På forsiden akkurat nå

Tirsdag den 7.mai var vi med Stena Saga på nok tur, og om bord var det svenske dansebandet Martinez, samt Viggo Sandvik, som stod for den musikalske underholdningen om bord. Martinez entret scenen kl.21.30 og holdt på til kl.22.15. Da var det duket for show med Viggo Sandvik fra 22.30 til 23.15.Og etter dette var det igjen dans til Martinez frem til kl.01.00.Dansegolvet var i bruk og de som var om bord koste seg til god musikk fra Martinez og det kom mange nye låter fra deres nye Cd ”Fram & Tillbaka”. Vokalisten Sandra Estberg har en flott stemme. Det var også dans & Show på hjemturen på onsdag til Oslo. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Følg oss på FACEBOOK

Anmeldelsen kan du lese i De Danseglades juninummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Flott sesongstart på Gol

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også