De DansegladeVi danset til Ingemars og Terje & Steinarduo på Klækken

På forsiden akkurat nå

Lørdag 23 februar var det klart til en ny dansekveld på Klækken Hotell i Hønefoss. Det var nok mange som hadde sett fram til denne kvelden, og i god tid før dørene skulle åpnes strømte det til med folk fra alle kanter.
Arrangementet «dansemorro på Klækken» er det Maj Helene Holstad som står for.
I år er det sjette gangen på rad vi er her forteller Maj Helene. Det viktigeste er at folk som kommer hit koser seg og har det bra, og vi gjør nok en del riktig, da det kommer folk tilbake år etter år. I år har vi ny rekord med 360 gjester.

Gullskoen promo feb 2012 liten i tekst1 Vi danset til Ole Ivars og Steinar Engelbrektson i Ålesund

Denne kvelden var det dans fra kl 20 til O2 uten en eneste pause. Den fine og gode musikken var det gutta i Ingemars, samt duoen Steinar Storm Kristiansen og Terje Mårstad som sto for. Dansesalen på Klækken er fin, og her var det langbord med lys, og god plass mellom bordene. Her var det ikke en øl dråpe og se på danse gulvet, og dette er bra. Folket fikk svinga seg skikkelig i 6 timer, om de klarte det. En ting som var populært var at alle som betalte billett, fikk gratis tur for to personer med Stena Line.
Alt i alt ein meget fin danse kveld på Klækken Hotell. (Tekst og foto: Asle Strand)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades aprilnummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Dansefest på Folkvang i Frogn

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også