De DansegladeVi danset til gutta fra Rainbow i Sarpsborg

På forsiden akkurat nå

Fredag den 25.januar var det fredagsdansen på Vertshuset Cafe & Bar i Sarpsborg, og denne kvelden var det Gutta fra Rainbow (Lars Kristoffersen & Marius Molstad) som stod på scenen og underholdt de rundt 50 gjestene.

Abo promo lite for teksinnlegg Dansefestivalen 2013, en bred meny

Gutta gikk på scenen kl.22.30 og holdt det gående til kl.01.00 med en innlagt pause,og det kom mange fine låter fra gutta som ”Bye Bye Baby” og ”Min Mustang”. Det var også noen som passet på ta seg en dans denne kvelden på det lille dansegolvet foran scenen. Undertegnede fikk høre at i mai 2013 skal vertshuset utvide og få nye større lokaler på samme sted. Dette innebærer en scene på 13 meter, og gi arrangøren mulighet for å ta imot større artister og danseband. Så vi får se, kanskje dette kan bli et nytt sted i Sarpsborg som det dansende publikum kan dra til? (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Siste utgave kj%C3%B8pes her Dansefestivalen 2013, en bred meny

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også