De Danseglade


Dænsebændet Lunner skaaret

Vi danset til Dænsebændet og Holidays i Lunnerhallen

På forsiden akkurat nå

Tidligere i oktober var det tradisjonen tro dansefest i Lunnerhallen. Dette er en dansegalla med tradisjoner, og en pent pyntet hall med hviter duker og blomster på bordene ønsket 400 gjester velkommen. Selv for så mange danseglade var dansegulvet romslig, og et veldig godt underlag gjorde at mange var utpå hele kvelden. Musikken bidro til glade danseføtter og lyden var flott. Gjestene følte seg komfortable med et godt synlig vakthold, og stemningen var upåklagelig. Serveringen var grei nok og betjeningen var hyggelig og gjorde en god jobb. Gode parkeringsmuligheter. Harald Langbråte, primus motor i mange år i Lunner Håndball, fikk overrakt blomster da dette var den siste dansegallaen han hadde ansvaret for. Les større sak om Harald, samt anmeldelsen i De Danseglades novembernummer.

131019_Lunnerhallen_Foto_Per Harry Sorensen (1)
131019_Lunnerhallen_Foto_Per Harry Sorensen (3)
131019_Lunnerhallen_Foto_Per Harry Sorensen (4)
131019_Lunnerhallen_Foto_Per Harry Sorensen (5)
131019_Lunnerhallen_Foto_Per Harry Sorensen (6)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Per Harry Sørensen

Hei! Jeg er journalist i De Danseglade, og har vært det siden 2005. Jeg er spesielt glad i å danse 60-talls-swing, men liker også tango, vals og samba. I dag er jeg pensjonert, bor i Narvik og driver et gartneri.

Les også