De DansegladeVi danset til Contrazt på Hommelstø

På forsiden akkurat nå

Et kjempeartig arrangement av idrettslaget den 17. mai på Hommelstø – rett sør for Brønnøysund i Nordland, hvor Geir Lien og hans gode medhjelpere viste at dette hadde de gjort før. Det er vel første gang jeg kan huske å ha opplevd at musikken starter sin opptreden med å takke arrangøren for herlig mottakelse. Hjelpemannskap til å bære utstyr på scenen samt full middag var vel noe av årsaken. Contrazt viste seg å være i kjempeslag noe som resulterte i fullt dansegulv fra første låt. Dansegulvet var parkett noe som dansefolket setter pris på. Når rundt 430 besøkende er i godt humør å sommerstemning, så ble dansegulvet litt i minste laget utover kvelden, men de to første timene var swingdanserne veldig førnøyd, med ett godt underlag og god glid. Odd Arne Sørensen var innleid for anledningen og trakterte keyboarden og trekkspillet stødig som alltid.

Følg oss på FACEBOOK

Vi traff en dame ved navn Asrun fra dansemiljøet i Brønnøysund, og spurte hvorfor hun reiste hit på dans. Svaret var vel ikke noen overraskelse, men bekrefter bare det jeg visste fra før. Først og fremst gleden av å danse. At her er et godt gulv å danse på, og når det er så flott musikk på scenen, kan man bare ikke la være. Miljøet her er også av betydning.

Abonnenter på De Danseglade får bladet rett hjem i postkassen hver gang det kommer. Bli med du også!

Ellers må nevnes at alle bobilene/campingvognene (42) som var linet opp på grusbanen ble invitert til frokost på huset dagen etter. Og det var ingen som helst frokost, nei dette kunne målt seg med den beste hotellstandard. Dette har vi ikke sett andre steder, noe som selvfølgelig ble meget godt mottatt. Vil si Geir og hans stab har gjort dette til ett virkelig godt arrangement. (Tekst og foto: Johnny Sørensen)

 

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades juninummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Stetzons i Sarpsborg

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også