De DansegladeVi danset til Contrazt og Vagabond på Letohallen

På forsiden akkurat nå

Det ble en meget vellykket dansegalla på Letohallen 2. mars, med 800 fremmøte og et dansegolv som var av beste kvalitet. Dansegolvet var også fullt hele kvelden fra første tone til Contrazt som åpnet gallaen kl.20.00. Gjestene storkoste seg ved bordene og på dansegolvet og fansen var samlet foran scenen i et stort antall. Mange av disse hadde også fått med seg fanfesten kvelden før på samme sted. Les egen sak.

Gullskoen promo feb 2012 liten i tekst1 Vi danset til Ole Ivars og Steinar Engelbrektson i Ålesund
Det var en meget god og behagelig atmosfære i en pent pyntet hall, akkurat slik en hall skal være når det er dansegalla. Så Tone Sandvold og hennes medhjelpere, gjorde en god jobb som står til 20 i stil i våre øyne. Ikke rart at Letohallen er blant De Danseglades Gullskoenkandidater. Det var nonstopp dans frem til kl.01.30 og bandene spilte en time hver seg frem til midnatt, og deretter en økt på 45 minutter og det var Vagabond som avsluttet gallaen. Både Contrazt og Vagabond hadde også besøk på scenen av Svein Titlestad som tidligere var vokalist i Dansebandet Torino som også ble godt mottatt. Og når Spellemanns nominerte Vagabond, og Gullskoenvinner Contrazt står på samme scene, så blir det bare topp underholdning fra øverste hylle. (Tekst/foto:Arnfinn Borge)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades aprilnummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Ingemars og Terje & Steinarduo på Klækken

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også