De DansegladeVi danset til Contrazt og Ingemars på Årnes

På forsiden akkurat nå

Lørdag 11. mai var det igjen dansegalla på Årnes og Runnirinken ishall, og dette er det andre året som Nes Ishockeykubb arrangerer. Denne kvelden var det Ingemars og Contrazt som underholdt det danseglade publikum. To band på samme scene som begge er er nominerte i hver sin klasse til årets Gullskoen. Contrazt som årets danseband og årets danselåt, og Terje Ingemar Larsson i Ingemars som årets musiker.

Følg oss på FACEBOOK

Det ble en topp dansegalla med 650 gjester og innleid dansegolv. Ingemars åpnet gallaen Kl.19.30 og bandene spilte en times økter hver, og Contrazt avsluttet med siste økt. Det var satt opp langbord og hallen var pyntet med lyskjeder over bordene. Dansegolvet var fullt hele kvelden og arrangør skal ha ros får et stort fint innleid dansegolv og bra tilgang på sanitærannlegg. Begge band leverte god underholdning fra scenen, og det var enkelte ganger litt skurring når det gjaldt lyden. Men en vellykket dansegalla på Årnes. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades juninummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Anne Nørdsti i Budalen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også