De DansegladeVi danset til Bjørns og Kindbergs på Stena Saga

På forsiden akkurat nå

Dansecruise med Stena Saga er alltid hyggelig. Det ble det denne gangen også. For oss som kommer fra Trøndelag er det utrolig flott å parkere bilen på Lillehammer, gå ombord på Stenabussen, som frakter oss fram til kaia, billig og lettvint. Det går også buss fra Kongsberg, Mysen, Sarpsborg, Gjøvik og Elverum.

Les alt om Gullskoen.

Vel fremme møter vi mange kjente, blide og glade mennesker, og før vi går om bord i båten er det underholdning i ventehallen.

Abonnenter på De Danseglade får bladet rett hjem i postkassen hver gang det kommer. Bli med du også!

Vel om bord møter vi tjenestevillige, hyggelig personell, her føler vi oss alltid velkommen. God mat får vi kjøpt på flere plasser, og vil vi ha noe enkelt får vi det. Skal det være noe flottere finner vi det og. Noe for alle.
Denne gangen var det Kindbergs og Bjørns orkester som stod for dansemusikken om bord. To gode band som leverte musikk for enhver smak. God stemning og atmosfære. Trivsel både for musikere og publikum. Her var det bare og nyte turen…..og det gjorde vi. (Tekst: Anne Marie Liaklev, foto: Anne Marie Liaklev og Arnfinn Borge)

Anmeldelsen av arrangementet kan du lese i De Danseglades høstnummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Hinnøyfestivalen der country og dansefolk møtes

 

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Anne Marie Liaklev

Hei! Jeg heter Anne Marie, og bor på Orkanger utenfor Trondheim. Dans er min hobby med stor H, og swing og rock er det morsomste. Jeg har danset siden jeg var 6 år, men ekstra mye etter en hjerneoperasjon i 2004. Ellers synger jeg i kor og spiller saksofon i korps. Jeg er svært aktiv, med alt fra sykkel, ski, jogging og turer, alt etter årstida. Utenom å skrive for De Danseglade, som jeg har gjort siden 2004, jobber jeg som frisør og healer.

Les også