De DansegladeVi danset til Anne Nørdsti og Kindbergs på Color Magic

På forsiden akkurat nå

Søndag den 12.mai la Color Magic fra kai med rundt 1400 danseglade om bord på vei til Kiel, og Søndagsdansen om bord med Anne Nørdsti, Kindbergs, Lars & Marius fra Rainbow, samt Zelimir. Lars & Marius som åpnet søndagsdansen i Monkey Pub kl.16.00 til kl.17.00. Fra kl.19.00 til 22.45 var det Alex McGinness og kl.23.00 til 01.45 avsluttet Lars & Marius underholdningen i Monkey Pub. Showet i Magic Show Lounge startet kl.18.00 og kl.20.00 begge dager og deretter var det Kindbergs som åpnet søndagsdansen kl.21.15 til 23.30, deretter avsluttet Anne Nørdsti kl 24.00 til 02.30. På returen var det Anne Nørdsti som åpnet og Kindberg som avsluttet. På dekk 15 var det Zelimir Kulisik (King of the Night) som underholdt fra kl.21.00 til 01.00. Navnet hans betyr ”ønsker fred”, og han er fra Jugoslavia. Allerede i tidlig alder vill 27 åringen bli entertainer. Med sin flotte stemme fremførte han mange gode rocke’n roll låter, både Elvis og Beatles og leverte underholdning fra øverste hylle. Dette kan anbefales. Du kan lese mer om han på hans hjemmeside.

Følg oss på FACEBOOK

I Magic Show Lounge var dansegolvet flittig i bruk begge dager til god underholdning fra Anne Nørdsti og Kindberg og mange fra Annes Fanklubb var også med på denne turen. I tillegg var det «jam» i Monkey Pub på tilbaketuren til Oslo med Kindberg og Anne Nørdsti, noe som samlet mange av de om bord. Det ble danset masse i handlegaten, i tillegg til at allsangen runget i puben. Ombord finnes alt man kan tenke seg fra restauranter, kafeer, taxfree, butikker, casino samt et Spa & Fritness Center og Aqualand hvor man kan slappe av. Det er bare å nyte det man vil og kose seg. Et meget vellykket Dansecruise og Søndagsdansen. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

 

Anmeldelsen kan du lese i De Danseglades juninummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Anne Nørdsti i Budalen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også