De DansegladeVi danset på Myklegardsfestivalen på Løten

På forsiden akkurat nå

Helgen den 7 og 8 juni var det duket for den første Myklegardfestivalen på Myklegard Veikro ved Løten, og det ble full klaff for arrangøren, med koordinator Johnny Bekkevold i spissen. Det var 1800 innenfor portene på de to dagene. 1100 på fredagen og 700 lørdagen og værgudene viste seg også fra sin beste side. De litt kalde vindpustene ble danset bort i den gode atmosfæren blant gjestene.
Det var Outlaws som åpnet festivalen kl.19.00. Dette bandet spiller Country/Rock. De har nettopp byttet navn og det nye navnet er Løten Twaug Depot og medlemene i bandet er:
Bjørn Flagseth-vokal, Morten Wædeaug-gitar, Jarle Briudis-trommer, Ole Peder Teigen-bass og Frode Nielsen-gitar. Kl.21.00 var det Rawe som entret scenen og holdt det i gang frem til kl.23.00. Da var det duket får de populære Vassendguttane og de holdt det gående frem til kl.01.15. Det var et yrende liv foran scenen ved gjerdet som var satt opp og på dansegolvet var det full fart. Vassendgutane var i kjempeslag og det var full trøkk og mange gode låter som publikum sang med på.
Det var litt problem med lyden i begynnelsen, noe som skyldtes en jordingsfeil, men dette ordnet seg raskt slik at det ble en flott opptreden. Tidligere på fredagen var det også cd-signering bandet.
På lørdagen var det Gutta fra Scandinavia (Terje Mårstad og Steinar Stor Kristiansen) som åpnet dansen kl.19.00 til 21.00. Deretter var det Ingemars som entret scenen en time før det var Ole Ivars en time. De spilte annenhver økt frem til kl.01.15. Ingemars og Ole Ivars hadde også med seg gjesteartister på Myklegard. Og det som var det store trekkplasteret her var vel Odd Arne Sørensen som var med og spilte sammen med Ingmars hele kvelden. Det er i våre ører ingen tvil om at det er her han hører hjemme. Ingemars var på sitt beste denne kvelden, så vi får bare vente og se om han igjen finner veien tilbake hit.
Ole Ivars hadde også gjest på scenen og det var Kai Robert Johansen med sin trompet som spilte to melodier med Ole Ivars. Her var allsang foran scenen både med Ingemars og Ole Ivars og de gjestene koste seg både ved bordene til godt drikke og på dansegolvet. Det var også trubadur som spilte ved inngangspartiet til motellet begge dager, og det var ansiktmaling og tryllekunster for de små, begge dager. Her kunne du også få kjøpt ulilkt gjennom alle de stands som var på området.
Og om vi tolker arrangøren rett er det allerede i gang planlegging for 2014, da dette ikke kan sies å være annet enn full klaff. En godt gjennomført helg, med topp service. (Tekst/Foto: Arnfinn Borge)

Anmeldelsen av arrangementet kan du lese i De Danseglades høstnummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kjøpes her Vi danset til Lasse Stefanz og Dænsebændet på Storefjell

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også