De DansegladeVi danset i Braathallen til Ingemars og Sogns

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Lørdag 9. mars stod vårens Dansegalla i Braatthallen, Kristiansund for tur. Denne gangen stod Sogns og Ingemars på scena, og begge band satte hallen i stemning. Det så ut for at gutta virkelig storkosa seg på scena, noe som tydelig smitta over på alle oss i rundt på dansegulvet.
Virkelig en flott kveld ble dette. Daglig leder i Braathallen AS, Kjell Otto Hoel har arrangert 29 dansegallaer i Braatthallen, så det er ikke overaskende at dette alltid er godt planlagt og proft gjennomført. Og han har mange dyktige hjelpere rundt seg.

Gullskoen promo feb 2012 liten i tekst1 Vi danset til Contrazt på Hotell Ullensvang
Alle de danseglade fra rundt-omkring trives i Kristiansunds storstue, men allikevel er det rundt 60 % av gjestene som er tilreisende.

Vi tok oss en prat med noen av de som var her og flere sa at de alltid drar til Kristiansund, fordi det alltid er flotte dansegallaer her. Ei anna vi prata med sa at ho alltid leser De Danseglade og liker all informasjonen om hva som skjer og hvor det skjer.
Bryte og Handball klubben står for vaktholdet på gallaen i tillegg til et par vakter fra et vaktselskap. I Braathallen er det aldri køer i den lange baren som er langs lang-veggen i hallen, her får du også kjøpt deg bacalao hele kvelden til det går tomt.
Et sort teppe innkranser alle veggene , noe som gjør stedet veldig koselig, med mange småbord pyntet til fest med serviett-duker, rosepotter og telys.
Dansegulvet var dekket av folk hele kvelden, for her var det godt å danse. Og ennå bedre blir det til neste dansegalla i september kunne lederen fortelle.
– Den 11. september feirer Braatthallen 15 år og da er det mange andre store planer den helgen som dansegallaen skal være, som også inkluderer en stor overraskelse, så her er det best å følge med fremover. (Tekst og foto: Torill Græsdal)

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades aprilnummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Contrazt på Hotell Ullensvang

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også