De Danseglade


Vagabond 2013 4 WEB

Vagabond: Vi fikk ønskebesetningen!

På forsiden akkurat nå

Vagabond hadde en «utskifting» på medlemsfronten tidligere i år. Da nyheten ble kjent, hadde gutta allerede visst om hvor det bar en stund og var i gang med letingen etter en ny kollega. Og det ble ikke bare en!
– Vi valgte på øverste hylle, og da tok vi like gjerne med oss de to som toppet ønskelista, smiler bassist Hans Olav Trøen.

Abbonere på De Danseglade?
For helt der oppe under taket, ja der satt vokalist og gitarist Eirik Johansen, som tidligere har plukket med seg Spellemannpriser og fått folk ut på gulvet i Scandinavia og sannelig også vært vokalist i Gluntan, ved siden av Auden Senderud, som har imponert alle med sitt allsidige gitarspill i Doodle Bugs.
– Og tror du ikke at begge takket ja! Vi er så heldige, sier Hans Olav.
Øvde sammen kvelden før
Gutta fikk tilsendt låtene, og lærte seg dem hver for seg før de møtte resten av bandet, som i tillegg til Hans Olav består av Tommy Michaelsen og Bo Thomas Bråten.

Følg oss på FACEBOOK
– Vi hadde ei lang øving med Auden, før vi satte sammen hele bandet i ei øving dagen før vi skulle opptre. Det skulle egentlig ikke være mulig, men det gikk helt strålende. Der kom Eirik og hadde lært seg samtlige tekster, mens Auden hadde 45 låter inne uten sneven av en jukselapp med besifring på. Når du klarer å dra i land noe slikt, da er du virkelig seriøs med det du driver med, sier Hans Olav Trøen.

Bandet består i dag av:
Tommy Michaelsen: sang og trommer
Eirik Johansen: sang og gitar
Bo Thomas Bråten: keyboard, trekkspill og sang
Hans Olav Trøen: bass og sang
Auden Senderud: gitar og steelgitar

 

Brynhild Marit Berger Møllersen

Les også