De Danseglade


Vagabond 2013 4 WEB

Vagabond pløyer ny mark

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Gutta i Vagabond pløyer ny mark i år, når de for første gang deltar på gudstjenesten i storteltet under Dansefestivalen i Sel, sammen med presten Einar Gelius. Gudstjenesten kan du oppleve i morgen på Dansefestivalen.

Abbonere på De Danseglade?
Spillejobbene står i kø ellers utover våren og sommeren også, så her skal store deler av landet, fra Finnmark i nord til Agder i sør, få besøk. Og som seg hør og bør når de har fått med seg et tidligere medlem av Doodle Bugs, så må de også innom Færøyene en tur i oktober!
Kroshow blir det også. Men oppe det hele jobber Vagabond nå med sin nye plate, som skal ut 27. september, og der blir det nytt stoff å høre.
– Disse nye gutta bidrar virkelig fra første tone. Ta en gitarist som Auden, han får være med på å forme låtene våre, og med steelgitaren sin skaper han et variert uttrykk. Han er jo fortsatt i starten på 20-åra, men er likevel en meget erfaren musiker, skikkelig på hugget og fullstendig uredd! Han spiller virkelig som en voksen kar, for å si det slik!

Følg oss på FACEBOOK
– Når Eirik begynner å synge, har han da også ekte troverdighet. Det er noe du ikke kan lære deg, men som kommer innenfra. I tillegg til at han synger de låtene Lars Espen pleide å synge, har han også fått ta med seg noen fra Scandinavia og et par fra Gluntan, så lenge vi får framføre dem på vår måte! Du skal fortsatt høre at det er Vagabond som spiller, påpeker Hans Olav.

Les hele saken i De Danseglades juninummer.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Hinnøyfestivalen der country og dansefolk møtes

Bandet består i dag av:
Tommy Michaelsen: sang og trommer
Eirik Johansen: sang og gitar
Bo Thomas Bråten: keyboard, trekkspill og sang
Hans Olav Trøen: bass og sang
Auden Senderud: gitar og steelgitar

Brynhild Marit Berger Møllersen

Les også