De Danseglade


Vagabond 2013 4 WEB

Vagabond med nytt mannskap

På forsiden akkurat nå

Overskrifta er ikke ny, men det nye er at vi tok en nærmere prat med «Nye Vagabond». Hele saken kunne du leses i De Danseglades juninummer
Å skifte mannskap i et godt innspilt band er ingen spøk. Her snakker vi om å lære 45 låter utenat omtrent over natta. Men når det er snakk om Eirik Johansen og Auden Senderud, som nå har erstattet Lars Espen Skogvold i Vagabond, ja da går det meste.

Abbonere på De Danseglade?
Midt i april i år ble det offisielt: Lars Espen Skogvold, særpreget vokalist og gitarist med årelang fartstid fra Trond Erics før han var med på å starte Vagabond i 2008 og gjøre ny suksess med dem, ville prioritere familieliv foran sceneliv, og ønsket derfor å hoppe av karusellen som rundreisende musiker.

Følg oss på FACEBOOK
– Jeg ønsker meg mer tid i helgene sammen med familien. Jeg har nesten ikke gjort annet enn å farte rundt og spille i hele mitt voksne liv, og i de siste par åra har det vokst fram et behov i meg for å fylle livet med nye utfordringer, sier Lars Espen.
– Samtidig har jeg fått utallige fine opplevelser, erfaringer og gode minner gjennom denne tida, som jeg er utrolig takknemlig for. Alt har vært med på å forme meg til den jeg er i dag. Jeg ønsker da også alt det beste for de andre gutta og er helt sikker på at de vil seile Vagabond-skuta trygt videre, sier han.

 

Les hele saken i De Danseglades juninummer.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Hinnøyfestivalen der country og dansefolk møtes

Bandet består i dag av:
Tommy Michaelsen: sang og trommer
Eirik Johansen: sang og gitar
Bo Thomas Bråten: keyboard, trekkspill og sang
Hans Olav Trøen: bass og sang
Auden Senderud: gitar og steelgitar

Brynhild Marit Berger Møllersen

Les også