De DansegladeVi danset til Streaplers og Contrazt på Tanumstrand

På forsiden akkurat nå

Dansegallaen var i eventhallen som ligger like ovenfor hotellet og det var Draget Nøje arrangerte i samarbeide med hotellet som stod for serveringen. I forkant av dansefesten bød hotellet på en velsmakende buffe med både varmretter og kaldretter som smakte utmerket.
Contrazt åpnet gallaen kl.21.00 og da var det nonstopp frem til kl.02.00.Grunnet sykdom i Contrazt så hadde de denne kvelden med seg Erik Andreas Langeland (Ingemars) som vikar for Tommy Sagerud og Erik gjorde jobben sin han med stor glans. Det gjorde også Kjetil Granli i Streaplers som også nettopp hadde vært syk og kommet hjem etter å ha ligget på sykehus i syden.
Dansegolvet var fullt besatt hele kvelden og det ble litt trangt enkelte ganger da det var mange på dansegolvet samtidig. De rundt 600 gjestene storkoste seg ved bordene og på dansegolvet til gode toner fra Streaplers og Contrazt i en stor fin og pent pyntet hall denne lørdagskvelden. Her var to topp band som leverte musikk fra øverste hylle. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Siste utgave kj%C3%B8pes her Gullskoen 2013   endelig i gang

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også