De Danseglade


Pegasus Foto Asle Strand

Spennende år for Pegasus

På forsiden akkurat nå

Vi møtte tidligere i sommer gutta i bandet Pegasus. Bandet har hatt et begivenhetsrikt år med Spellemannspris og utskiftninger i banet. Gullskoenprisen var de også nominert til – for årets danselåt.

I begynnelsen av mai i år ble det annonsert via deres hjemmeside at Odd Arne Sørensen og Pegasus valgte å opphøre deres toårige samarbeid. På tross av at dette virket å ha gått rolig for seg, og under enighet fra alle parter, kom det i ettertid uttalelser fra Sørensen på Facebook der han la fram at han følte seg overrasket og uforstående til det som hadde skjedd. Har dere en kommentar til det?

Følg oss på FACEBOOK

– Det er ikke korrekt at det kom overraskende på han, forteller Ronny. Jeg hadde en lengre telefonsamtale med Odd Arne der vi ble enig om at samarbeidet oss i mellom skulle opphøre. Vi i bandet levde med den oppfattelsen at alle parter var kommet til en enighet rundt dette siden beskjeden var mottatt og bekreftet fra Odd Arne sin side. At han nesten to uker senere kommuniserer ut sine følelser på Facebook, må stå for hans regning. Vi har lagt saken død.

Pegasus består av
Tommy Nilsen – vokal og gitar
Ronny Nilsen – vokal og bass
Geir Hilsen – trommer og kor
Sjur Lundstein – keyboard og kor

Merete Evertsen

Les også