De DansegladeSogns sjarmerte hundretusener

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Sogns sjarmerte hundretusener av norske TV-seere i programmet «Lyden av lørdag» på NRK for noen år siden, og siden den gang har de spilt seg inn i hjertene til mang en danseglad. Bandet elsker det de holder på med, og har klare mål og meninger for videre virke.
– Vi har helt fra starten av vært klare på å spille alt sjøl, samt å kunne ha mest mulig eget låtmateriale. Vi syns dette er viktig for å skape en egen identitet og en egen sound. Det er viktig å gi publikum en ”festopplevelse” samtidig som at musikken skal være god, fengende og av høy kvalitet. I tillegg til dette er vi jo en kameratgjeng som har det veldig gøy i lag, og vi koser oss når vi står på scenen. Det er veldig viktig å ha en god tone seg imellom når man møtes nesten hver helg for spilleoppdrag. Vi blir omtrent som en familie der vi reiser Norge rundt i buss. Da man tilbringer så mye tid sammen er man nødt til å oppmuntre og respektere hverandre. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Asle Strand/Arnfinn Borge).

Les resten av saken med Sogns i De Danseglades desembernummer.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Erica Sjöström, med eget radioprogram

SOGNS KARA
Espen Hagen Olsen – Vokalist og rytmegitarist
Studerer ved Høyskolen i Nord-Trøndelag, trafikklærerskolen. Espen har samboer og ei lita jente på 16 måneder. Hans interesser er biler, musikk samt turer i skog og mark.
Geir Aage Sogn – Bassist og bandets leder
Sjåførlærer på Dokka, har samboer interesserer seg for musikk samt å holde bandbussen ved like. I tillegg liker han å ta seg en tur i skog og mark.
Aage Sogn – Trekkspiller
Jobber på Shell på Dokka, er gift og har sønnen Geir Aage. Glad i sport og musikk. Aage elsker å sitte i godstolen med fjernkontrollen for å svitsje mellom kanaler som inneholder sport av typen fotball og skiidrett. Innimellom slagene tar han gjerne turer i skog og mark.
Martin Haugen – Gitarist og låtskriver
Martin er lærer, har samboer og en liten gutt på 14 måneder. Hans store interesse er fisketurer og friluftsliv.
Kim K Nielsen – Keyboardist/trekkspiller
Kim er lærer, har samboer og er en glad livsnyter som liker å dyrke musikken sin til det fulle. Tar gjerne turer til Irland med pubrunder, der musikk og øl står sentralt.
Anders Grøndalen – Trommeslager
Yrkessjåfør med stor forkjærlighet for countrymusikk. Reiser rundt på konserter og dyrker musikken. En storkjøper av trommer, og elsker å pusse og gni på disse i mellom konsertene.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også