De Danseglade


Snart klart for Myklegardsfestivalen på Løten

Snart klart for Myklegardsfestivalen på Løten

På forsiden akkurat nå

På Myklegard Vegkro i Løten, ser en ny festival dagens lys til sommeren, nærmere bestemt 7. og 8. juni. Her er både dans og fest på plakaten. Fredagen er litt i en røffere stil, med selveste Vassendgutane på scenen. Disse får også hjelp av gruppene Rawe og Outlaws. Lørdag er det ingen ringere enn Ingemars og Ole Ivars som står på scenen.
Arrangøren satser på dansekurs og mye aktiviteter på dagtid. Her kommer salgsboder, og det hele er godt tilrettelagt for både caravan og bobilfolket. Myklegard ligger sentralt til sør for Hamar, og er svært tilgjengelig uansett hvilken retning du kommer fra.

Følg oss på FACEBOOK
Myklegard har alliert seg med Johnny Bekkevold, som tidligere i mange år har vært i bresjen for både Pultostfestivalen og dansefestene i Løtenhallen. De Danseglade tror at et slikt arrangement med en slik beliggenhet, vil gå godt hjem hos dansefolket, og bli et viktig bidrag også i tida fremover. Arrangøren på sin side håper også at dette skal bli en av tradisjonene for dansefolket på sommeren.
Vi ønsker lykke til! Du kan lese mer om festivalen på deres Facebookside.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også