De DansegladeRune Rudberg og rallykjører Henning Solberg sang duo på Båstad

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Lørdag den 4.mai var det dansekveld på Gegge’s Pub i Båstad, hjemtraktene til Rune Rudberg, og denne kvelden hadde han med seg Tor Brasetvik som spiller bass i bandet til Rune slik at de denne kvelden var en duo.
Og det kom mange til puben i Båstad denne kvelden, rundt 110 gjester var innenfor dørene og det ble en meget god atmosfære, og et yrende liv i hele puben, og gjestene storkoste seg på det lille dansegolvet foran den lille scenen. Golvet var fullt fra første tone, og vi fikk høre mange gode gamle slagere fra Scandinavia og CDn til Rune ”Strong Enough”. De begynte å spille kl.23.00 og holdt på til kl.02.00 med innlagte pauser. Det var også to gjesteartister oppe og sang med Rune og Tor, og den mest kjente av disse var Hr.Rallyfører Henning Solberg, noe gjestene satte meget stor pris på. Rune og Henning skal også kjøre og konkurrere på Momarken i førsten av juni på et stevne der. En meget stemningsfullt dansekveld i Båstad på den lokale Puben. (Grunnet feil på kamera på slutten av kvelden beklager vi den dårlige bildekvaliteten på noen av bildene) (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Følg oss på FACEBOOK

Anmeldelsen av dansefesten kan du lese i De Danseglades juninummer. De Danseglade anmelder dansefester og har i alt elleve parametre som vi kaster terningen på. Tegn abonnement i dag ved å klikke HER, for å få bladet rett  i postkassen.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Wizex og Lasse Sigfridsson på Tanumstrand

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også