De Danseglade


Rune Rudberg 2013 Foto Asle Strand

Rune Rudberg – glad for å være tilbake på toppen

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Rune Rudberg har opplevd mange utfordringer i livet, og mye har blitt sagt og skrevet om ham i media. Den populære artisten har med en god porsjon selvironi og masse pågangsmot reist seg igjen og er nå tilbake der han hører hjemme, i toppen av salgslistene.
Sommeren har bydd på mange musikalske høydepunkter for Rune Rudberg Band. Flere uker i toppsjiktet på VG lista, TV2 opptrede, NRK intervju og høye salgstall hos Platekompaniet er bare noe av det positive som har skjedd. Vi syns det er veldig stas da å holde oss så stabilt på VG lista, og alle som driver med dette vet at det er vanskeligere å selge 10 000 plater i dag en det var å selge 100 000 tilbake på nitti tallet. Så tøff er platebransjen blitt, og derfor er det ekstra morsomt å lykkes. Foto: Asle Strand

Les hele artikkelen i septembernummeret av De Danseglade

Laila Røynestad

Jeg heter Laila, og har skrevet for De Danseglade siden 2003. Det passer meg fint, siden jeg både er glad i å skrive, og glad i danseband og dansekultur. Ellers bor jeg i Flekkefjord, har vært aktiv i det lokale idrettslaget i en årrekke, og jobber som eventkoordinator på Maritim Fjordhotell.

Les også