De Danseglade


Pegasus Tommy Ronny Nilsen

Pegasus: Nilsen brødrene

På forsiden akkurat nå

Vi hadde i De Danseglades juninummer (få bladet tilsendt), og presenterte der en stor artikkel om Pegasus, litt i lys av årets høydepunkter, Spellemann, Gullskoennominasjon og ny plate. Her er fortsettelsen fra saken vi publiserte den 6. juli på nett,og som startet i juniutgaven.

Tommy og Ronny vokste opp på Oppsal i Oslo, og musikken tok tak i livet deres helt fra tidlige guttedager.
– Vi elsket musikk, forteller Tommy. Vi hørte på alt fra Bon Jovi, Elton John og Wham!, til Eagels og Smokie. Vi hermet etter og sang foran speilet. Etter hvert hørte vi noe i en melodi som vi ville gjort annerledes. ”Hvorfor gjør de heller ikke sånn, eller sånn”, og så var Ronny og jeg i gang med å lage egen musikk. Dersom vi skulle få det på den måten vi ville ha det, måtte vi gjøre det selv, smiler Tommy.

Følg oss på FACEBOOK
– Rock n’ Roll hele dan’ som er på det første albumet vårt, Pegasus, er faktisk den aller første sangen vi lagde, smiler Ronny. Den ble med på albumet som et minne om de spede guttedager, da vi ville lage vår egen musikk og få det utgitt.

Abonnenter på De Danseglade får bladet rett hjem i postkassen hver gang det kommer. Abonnere du også!
Det har brødrene greid til gangs med hele åtte utgivelser, og flere på vei.
Samarbeidet mellom brødrene har vært preget av enighet og godt samarbeid. Engasjementet og respekten for hverandre gjør det enkelt å jobbe mot et felles mål.
 – Det handler om at vi har respekt for hverandre, sier Tommy. Vi krangler aldri.
Ronny nikker enig.
– Aldri, samtykker han. Vi kan for eksempel diskutere et ord her og der i en tekst, men ut over det er vi enige. Vi er jo brødre. Vi har kanskje samme måte å se ting på. 

Siste utgave kj%C3%B8pes her Nå braker det løs på Seljord

Pegasus består av
Tommy Nilsen – vokal og gitar
Ronny Nilsen – vokal og bass
Geir Hilsen – trommer og kor
Sjur Lundstein – keyboard og kor

Saken fortsetter på nett 14. august, følg med!

 

Merete Evertsen

Les også