De DansegladeNå braker det løs for Dansefestivalen

På forsiden akkurat nå

Vi er i høysesongen for dansefestivaler her i Norge. Mange har fått en god start i forrige uke på Seljord, og er nå klare for Dansefestivalen på Sel. I morgen starter festivalen, og varer helt til helgen, med finale lørdag kveld, der også Gullskoen skal deles ut. Arrangør Øystein Ulen, forteller om stor pågang av bestillinger i år, og kanskje topper årets festival fjorårets, som var den hittil største med over 23000 besøkende gjennom den lille uka arrangementet varte.

Abonnenter på De Danseglade får bladet rett hjem i postkassen hver gang det kommer. Bli med du også!

Som alltid er menyen svært variert, og på Sel kan du også gjennom hele festivalen også kose deg til skikkelig gammaldansmusikk. Arrangøren har også klart å lage gode tradisjoner og videreutviklet sitt særpreg. Noe av dette er allsangen på selve middelaldergården Jørundgård og gudstjenesten i storteltet. Dette suppleres også av fjelldans på Høvringen, og aktiviteter i Otta sentrum. Hele regionen settes dermed på kartet, og hele bygda er med i stor grad.
Gjennom de siste fem årene har også Dansefestivalen på Sel vært arena for utdelingen av bransjeprisen Gullskoen. Dette skjer også i år, og du kan oppleve live hvem som vinner de gjeve prisene.

Les mer om Gullskoen.

Under finner du hele programmet for Dansefestivalen, og helt nederst i artikkelen finner du en bildekavalkade fra vårt rike bildearkiv fra forrige år og tidligere.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Bjørns og Kindbergs på Stena Saga

 

 Dansefestivalen 2013 nærmer seg

 

 Dansefestivalen 2013 nærmer seg

 Dansefestivalen 2013 nærmer seg

 Under finner du bilder fra tidligere festivaler på Sel!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også