De Danseglade


131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (22)

Jubeltur med Ole Ivars til Kiel

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Ole Ivars feirer snart 50 år som danseband, og denne helga var det release av dobbelt cd’en deres «Ole Ivars 50 år». At de har mange fans er vel ingen hemmelighet. Mange av oss har snart vært fans av dem nesten like lenge som de har eksistert. Color Fantasy la fra Hjortnes kaia i Oslo lørdag 26. oktober med et skip som var full-lasta av danselystne og feststemte mennesker. Bare tre lugarer var ledige, og det på grunn av avbestillinger.
Med på denne turen var også trøndergruppa Holmsve, så vi hadde virkelig to flinke band i skipets lounge disse to kveldene. Siden det var På Dansefot Cruise var selvsagt også Norges Danseband-general, Erik Forfod med som konferansier.

Lasse Johansen, en av Ole Ivars tidligere vokalister, spilte i skipets allsangarena og møtested Donkey Pub. En annen dyktig kar, Alex McGinness fra Toronto i Canada, sang og spilte også der.
Søndagen var det Quiz i puben med Erik Forfod med mange fine premier, og så hadde Holmsve og gutta i Ole Ivars jam session i den populære puben.
Søndagen kunne vi spasere noen formiddagstimer rundt i Kiel. Det var ikke mange åpne steder, men de som gikk i land hadde ikke problemer med å finne seg et sted å titte innom.

Skipet har mange fine spisesteder og det skal de ha; dette kan de! Butikkene har variert utvalg, enten det gjelder klær eller gode dufter, og selvfølgelig tax free på litt av hvert. Har man lyst på en avslappende spa er det også en mulighet.

Begge kveldene ombord var det svært så god stemning, og musikk så lenge man orket å holde seg våken. For når dansen med våre to norske band og pub-musikken var over, så fortsatte det i nattklubben, for de som ikke så noen grunn til å sove vekk oktober natten. Et dansecruise på Color Line kan så absolutt anbefales!

Les anmeldelsen av turen i De Danseglades novembernummer

131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (1)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (4)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (5)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (6)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (9)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (10)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (16)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (17)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (19)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (20)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (21)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (22)
131026_Color Fantasy_foto_Torill Græsda (26)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Torill Græsdal

Eg kjem frå fagre Sunnmøre, men bor no i Romsdalen. Eg likar å danse variert, og er også opptatt av tekstane i sangane ein dansar til. Likar å ta turar, sjå nye stadar. Familie og venar betyr mykje.

Les også