De DansegladeJubelår for Pegasus

På forsiden akkurat nå

I De Danseglades juninummer kunne du lese om Pegasus og knallstarten de har hatt på året, ikke minst med Spellemannspris, etterfulgt av nominasjonen til Gullskoen årets danselåt, for Head go pop.

Her følger fortsettelsen av artikkelen du kunne lese i juniutgaven;

– Det er så moro arbeid å holde på med, og da gir jeg meg ikke før jeg er ferdig, smiler Tommy. Vi må alle gjøre hver vår del. Et band er et maskineri som trenger alle deler for å fungere.

– Det som betyr lite for noen, betyr mye for andre, sier Geir. Man må på den ene siden gi av seg selv, og på den andre siden stå på for det som betyr mest. Det kan bli noen diskusjoner av det, men det er ikke vanskelig å bli enige til slutt.


Framtidsplaner
Skravlingen har igjen tiltatt rundt bordet, og journallisten er atter ”glemt”. Jeg tar meg en slurk med kaffe og lener meg tilbake. Bandet planlegger neste spillejobb. De er ivrige og engasjerte.
– Du skjønner, vi ønsker å være et liveband, skyter Tommy inn, som har oppdaget at jeg er blitt stille.
Geir våkner opp til intervjuet og viser seg fra sin ivrige side, igjen.
– Vi vil vise hva vi kan som musikere, ikke som teknikere. Vi vil være autentiske på scenen. Dersom noen vil høre CD’en kan de jo bare sette på den, tenker vi. Vi blir også mer fleksibel på den måten.
Tommy lener seg framover for å forklare.

Abonnenter på De Danseglade får bladet rett hjem i postkassen hver gang det kommer. Abonnere du også!


– Vi kan endre på arrangementet og tempoet, om det er ønskelig. Lydbildet vil bli helt annerledes enn på en CD. Det er en enorm frihetsfølelse å kunne spille som vi vil, der og da.
– Vi har store planer og tro på dette bandet, forteller Geir. Vi har blant annet inngått et samarbeid med Jan Einar Johnsen, kjent fra Vazelina Bilopphøggers og eventbyrået ”Bedre og Bedre”.

Følg oss på FACEBOOK


– Vi har mange planer klar allerede. Det neste albumet vårt, Vendepunkt, kommer ut i begynnelsen av juli i tillegg til at vi også kommer ut med en juleplate i oktober, den tiende plata i rekken inkludert ”Vendepunkt”, røper Tommy. Juleplata blir et album på engelsk med kjente og kjære julemelodier, i tillegg til to nye julelåter skrevet av Ronny og Tommy. Det blir selvsagt i kjent Pegasus-stil. Vi har selv valgt ut hvilke låter vi vil ha med, ut ifra hva vi vil synge. (tekst: Merete Evertsen)

Siste utgave kj%C3%B8pes her Nå braker det løs på Seljord

Pegasus består av
Tommy Nilsen – vokal og gitar
Ronny Nilsen – vokal og bass
Geir Hilsen – trommer og kor
Sjur Lundstein – keyboard og kor

Saken fortsetter på nett 24. juli, følg med!

Merete Evertsen

Les også