De Danseglade


130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (11)

Jentekveld med Jan Thomas og Arctic Band

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Fredag 6.september var det jentekveld med Jan Thomas på Quality Resort Hotel på Grålum ved Sarpsborg. Hele 300 gjester ble ønsket velkommen med champagne og inspirasjonsforedrag av Jan Thomas.
Etter foredraget var det mulighet for å gjøre et godt kjøp av eksklusiv goodybag eller av stylistens bok med signering, eller man kunne stille opp til fotosession med stylisten. Før Arctic Band gikk på scenen var det loddtrekning på innholdet i goodibagene ved markedssjef ved hotellet, og blant premiene var det både gavekort og spa og julebord på hotellet for to.
Gjestene hadde en flott kveld og svingte seg flittig foran scenen. Da det var lite mannfolk tilstede var det mest jenter ute på gulvet, men saxofonisten i bandet Håkon og lydmannen Jon Karlsen fra Lydmuren fikk seg en dans, og undertegnede ble også bydd opp. Arctic Band begynte å spille halv ti og spilte med tre pauser til godt over midnatt.
Det kom mange gode låter fra dette bandet med Jan Johansen som vokalist og de andre seks medlemmene. Disse gutta sprudler av glede og man ser med en gang at dette er noe de liker. Arctic Band består nå av syv medlemmer:
Jan Johansen, vokal
Bård Ovesen, keyboard
Torfinn Johansen, gitar
Christoffer S. Mathisen, gitar
Alf M. Valen, bass
Morten Nyhus, trommer
Bandet kommer fra Karlsøy kommune nord for Tromsø. De spiller for tiden inn sin nye cd på Lydmuren på Greåker, og i den sammenheng var det fint å slå sammen både dans og jentekveld med Jan Thomas på samme hotellet der bandet bodde. Tror nok at østfoldingene og det danseglade publikum her nede vil få se mer av dette bandet fra nord senere på høsten.
Stor takk til Jon Karlsen for fin lyd hele kvelden, og god underholdning og topp musikk fra gutta i bandet. En stor takk også til hotellet og markedssjef Ann-Karin Vollebæk for et fint arrangement. Vi i Dedanseglade gleder oss til å dekke nye danseaftener på hotellet i fremtiden.

130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (1)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (2)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (3)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (4)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (5)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (6)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (7)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (8)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (9)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (10)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (11)
130906_SarpsborgFoto Arnfinn Borge (12)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Arnfinn Borge

Arnfinn Borge skrev for De Danseglade siden 2011 og frem til mars 2018. Han døde 18. mai, et stort tap for familien og de nærmeste, alle i bransjen generelt, og for De danseglade spesielt. Han elsket foto, danseband og dansbar musikk, og likte å danse. Arnfinns saker på dd.no lever videre, så gjør minnene. Takk for alt - hilsen redaksjonen i DD

Les også