De DansegladeGratis backstagepass, og apretiff med Vagabond på Letohallen 2. mars?

På forsiden akkurat nå

Bestiler du festbillettene til Letohallen 3. mars, gjennom De Danseglade, får du rabatterte billetter – det vil si at Billettserviceavgiften ikke er med. Billettene koster da kr 300,-. Blant de som kjøper  billetter på denne måten, trekker vi ut seks stykker som får noe ekstra – Backstagepass, inkludert apretiff (noe sprudlende, eller en øl), inkludert møte med Vagabond. Du får også ønske deg en låt.

Det eneste du må være er å abonnere på De Danseglade – og at du er ajour med betalingen. Foreløpig er ikke skjema klart for bestilling, så du må sende en bestilling til post(at)dd.no (klikk på adressen), og send oss så en mail. Mailen viderendes til arrangøren. NB – du kan IKKE sende mail til Letohallen direkte. (foto Vagabond: Asle Strand)

Billettene må bestilles og kjøpes før 1. mars.

Lykke til – og velbekomme. Det vil løpende komme slike tilbud til deg som leser De Danseglade her på våre nettsider. Ikke abonnent?

Abo promo lite for teksinnlegg BRIS «spelte skjorta» av to generasjoner i Eikelandsfjorden Samfunnshus.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også