De Danseglade


Huvudbild

Fra Malung til Fagernes

På forsiden akkurat nå

De siste årene har det vært tradisjon for dansegalla og weekends på Quality Fagernes hotell i Valdres. Frem til i vår ble hotellet driftet av Kjetil Vassdal. I vår fikk han avløsning fra Martijn Scherpbier.
Før han kom til Norge, drev han hotell i Malung i Sverige, så Martijn er godt kjent med danseband.
– Hvert år i uke 29, hadde vi Dansbandsveckan, der vi fyllt opp hotellet med trivelige dansebandinteresserte.

Anne_olle

År etter år så vi frem til dette arrangementet da folk kom tilbake til vårt koselige lille hotell ved Västerdalälven.

Og det var vanskelig å si til folk at vi hadde solgt hotellet, og at vi ikke kom til å treffes neste år. Derfor gleder jeg meg til årets dansebandhelg på Fagernes, med ingen ringere enn Anne Nørdsti og Lasse Stefanz. Begge disse orkestrene har vi også hatt stor glede av i Malung. Jeg er også sikker på at vi vi lse mange av de samme koselige gjestene på Fagernes helgen 18. og 19. oktober.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Martijn er hollender, og har siden han var femten år arbeidet innen hotell og restaurantnæringen, men å arrangere danseweekend, har han ingen erfaring med. Hans entusiasme for natur har ført han nordover. Først til Sverige, så nå til Norge. Og fror de som har vært på Fagernes eller passert Beitostølen rett ved, vet man at her finner man noe av det vakreste norsk natur har å by på. Hotellet på Fagernes ligger tett ved mange flotte turmuligheter, og hotellet i seg selv er en perle med flotte rom og god standard generelt.

RESEPSJON M GJEST
– Utover dansehelgen med Anne Nørdsti og Lasse Stefanz, kommer også Contrazt til hotellet under Rakfiskfestivalen i november. Og hvem vet – kanskje jeg i tillegg til å debutere som arrangør, også skulle lært meg å danse?
Uansett håper jeg å se så mange som mulig på Fagernes fremover. Fullt hus på dansehelgen 18. og 19. oktober med Lasse Stefanz og Anne Nørdsti, borger for flere dansehelger på hotellet, avslutter den nytilsatte hotelldirektøren
.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også